Home ActualitatPasseig musical 2014
Passeig musical 2014

Passeig musical 2014

Diumenge 18 de Maig, de bon matí, nova edició del Passeig Musical a Gilet organitzat per la banda de música. És una tradicional cita en la que els educands de la banda demostren la bona feina que es fa, des de ja fa uns anyets, en l’escola de música.

Volem agrair la fenomenal tasca que fan els mestres de la nostra escola, coordinats per Miquel Queralt, per a que tota la xicalla (i algún majoret) avance de la forma que ho fa en els seus estudis musicals. Des de la directiva de la banda tenim molt clar que l’aposta per l’escola de música és el futur de la nostra societat i tots els esforços que fem per a poder sustentar-la estan començant a donar els fruits que tant esperàvem.

Començarem el passeig en el centre cívic, on va actuar el cor de la banda, els alumnes de jardí musical i els alumnes de percussió. Seguirem cap al final del carrer Gil Sendra on van actuar els alumnes de flauta, violí, trompeta i fiscorn. A la porta de l’escola pública van actuar els alumnes de saxo i oboè. La següent parada fou a la plaça Francisco Gil on ens deleitaren els alumnes de clarinet, trombó i bombardí. I, per finalitzar, a la plaça Verge de l’Estrella va actuar la banda jovenil amb una flamant interpretació de ‘The Zoo Ball’. Volem destacar el treball del nostre director Francesc Lluís Brunet per l’espectacular feina que desenvolupa amb la banda jovenil, de la que també es director, i que es demostra dia a dia.

– Notícia al diari Levante-emv del passeig musical ( Noticia )