Home ActualitatConcert Retrobem 2014
Concert Retrobem 2014

Concert Retrobem 2014

El passat 31 de Maig celebràvem el tradicional concert de la campanya «Retrobem La Nostra Música» que organitza la Diputació de València amb la finalitat de potenciar la música d’autors valencians. Al centre cívic de Gilet ens donàvem cita els components de la banda jovenil, el cor i la banda de música. El concert començà un poc més tard de les 19 hores.

IMAGE_44.jpg
Per començar va actuar la coral de la banda, dirigida per Miquel Queralt, amb les obres ‘Per qué es tan dificil amar’ de Gilles Vigneault, ‘El cant dels ocells’ de Pau Casals i ‘Ciutat de Parella’de Deseado Mercadal. A més ens deleitaren una nova peça fora de programa que van montar en molt poc de temps.


IMAGE_596.jpg
Seguidament va actuar la banda jovenil amb l’obra ‘The Zoo Ball’ de Johann de Meck qui, dirigits per Francesc Lluis Brunet, van fer gaudir al públic assistent.


IMAGE_605.jpg
Per a finalitzar el concert la banda de música va interpretar el pasdoble ‘Liria’ de José María Martín Domingo, ‘Mar i Bel’ una fantasía Española de Ferrer Ferran on el nostre trompeta Juan Antonio Panzuela va destacar magistralment com a solista, ‘Drema’ una obertura d’Alberto Muñoz Baldoví i uns fragments de la suite ‘Diego de Acevedo’ de Miguel Asins Argó. Totes les obres van ser dirigides pel nostre mestre Francesc Lluis Brunet.

Volem agraïr a tot el públic assistent el haver vingut al concert ja que per a nosaltres la realització d’aquest tipus d’actes en els que reben una xicoteta ajuda económica per la seua celebració és un pilar fonamental per a poder seguir avant.